رسام دستگیر شده من که نمرده ام!
رسام دستگیر شده من که نمرده ام!
فائزه هاشمی، اعترافات کارمند و تحلیل گر ارشد سفارت انگلیس در دادگاه متهمان اغتشاشات را «انجام وظیفه سفارت» توصیف کرد!
وی در گفت وگو با سایت شاخه جوانان حزب کارگزاران درباره اظهارات حسین رسام مدعی شد: اعترافات کارمند سفارت انگلستان چیزی نبود جز انجام وظیفه. هر سفارتی از اوضاع طرف مقابل گزارشی تهیه می کند تا سیاست هایش را بر مبنای شرایط واقعی آن کشور بریزد.
فائزه هاشمی که در جریان برخی اغتشاشات خیابانی بازداشت شد و سپس با برخی وساطت ها آزاد شد، همچنین تدارک کودتا در پوشش انقلاب مخملی از سوی دشمنان انقلاب را انکار کرد و گفت: انقلاب مخملی در مفهوم عام آن می تواند به معنای اصلاح طلبی و بیان مسالمت آمیز ضرورت اصلاحات و تلاش برای انجام آن باشد که چیز بدی نیست(!) اینکه که حالا رسانه های خارجی و یا خارجی ها در تایید تحرکات مردمی چیزی بگویند این نشانه وابستگی نیست. مگر امام در خارج از کشور در فرانسه نبودند؟ مگر مقامات فرانسوی کشور خود را پناهگاه انقلابیون قرار نداده بودند؟ مگر بسیاری دانشجویان از آمریکا مبارزه نمی کردند؟ مگر رسانه های خارجی و از جمله BBC در آن زمان مسایل ایران را بشدت و به قوت پوشش نمی دادند؟ مگر مردم در آن زمان در نهایت بی اعتمادی به رسانه های ملی، اخبار را از رسانه های خارجی نمی گرفتند؟ پس با این اوصاف باید بگوییم که انقلاب اسلامی هم در مسیر خواست بیگانه رقم خورد و یا انقلاب مخملی بود؟
فائزه هاشمی اشاره ای به این واقعیت نکرد که «اگر سفارت انگلیس از طرف مقابل (جمهوری اسلامی) جاسوسی می کند و این چیزی جز انجام وظیفه نیست» نقش برخی عناصر کارگزارانی نظیر محمد عطریانفر و سعید لیلاز که به شهادت حسین رسام، سال ها مشغول جمع آوری و مبادله اطلاعات با این سفارتخانه بوده اند را باید به حساب چه چیزی گذاشت؟ جاسوسی، مزدوری یا خیانت؟ تنها تفاوت ماجرا در این میان این است که کارمندان سفارت انگلیس، پوند دریافت می کنند اما حضرات وطنی از پول بیت المال، نوکری اجنبی می کنند.
ریختن قبح همکاری با دشمنان بدنام ملت ایران است که باعث می شود نامبرده به توجیه عملکرد اغتشاش طلبان شبکه بی بی سی بپردازد و بگوید انقلاب مخملی که چیزی بدی نیست. البته با توجه به اینکه برادر همین خانم (مهدی هاشمی) به عنوان یکی از متهمان القای سازماندهی شده تقلب و ایجاد اغتشاش آن هم از پول بیت المال در انگلیس به سر می برد، درک تجانس وی با انگلیسی ها امر غامضی نیست.
فائزه هاشمی در دوران مدیریت خود در روزنامه زنجیره ای «زن» هم این روزنامه را تبدیل به پاتوق عناصر ضدانقلاب و سلطنت طلب کرد و برای اولین و در اقدامی نادر- و البته قابل فهم- خبرنگاری را برای مصاحبه با بیوه معدوم شاه به خارج فرستاد!
لیست کل یادداشت های این وبلاگ